hirdetés
Mit főzzek??
Jöhet egy feles zöldségpálinka?!
2012. június 11., 14:41
cikkvideo
Nyársaljuk a szalonnát, pácoljuk a csirkecombot, mindezt lenyomjuk valami vastag desszerttel, mielőtt és miután gyümölcsökből készült pálinkát iszunk.
A feldolgozott, kiszárított hernyót, mint ropogós rágcsálnivalót is fogyasztják, de gyakoribb, hogy ismét vízbe rakják, és pörköltet főznek belőle.
2012. május 05., 09:14
cikkvideo
A hernyónak több mint 60 százaléka fehérje, így ott ahol a jó minőségű fehérje drága vagy kevés, nagyon értékes élelmiszer.
Indul a borszezon?
2012. április 09., 08:43
cikkvideo
Bortúrák alkalmával hallhatjuk „Az őrült sommelierről” vagy „A bor nem gyerekjáték” és „A bor jobb, mint a Viagra” kezdetű, sokunkat mosolygásra késztető anekdotákat.
Magyar italkuriózum: a pálinka
2012. március 22., 07:56
cikkvideo
A pálinka a magyar kultúra része, a magyar gasztronómia egyik legfőbb értéke. Még a vadrózsának nevezett csipkebogyó is lehet jó pálinka alapanyag.
Magyar ételkuriózum: a galambhús
2012. március 16., 15:34
cikkvideo
A gasztroforradalomnak köszönhetően a régi magyar konyha kezd ismét erőre kapni. A galambból, készült ételek mindig is az úri világ kedvelt csemegéi közé tartoztak.
Kolbásszal, sajttal töltött rántott sertéskaraj
2012. január 19., 10:43
cikkvideo
Ha unalmas a vasárnapi ebédként megszokott „rántott hús”, egy kis házikolbásszal, sajttal egy pillanat alatt feldobhatjuk. A siker garantált!
Virslis lencsesaláta
2012. január 19., 10:28
cikkvideo
Igaz az újév már régen elkezdődött, így aztán pénztárcánk tartalma már nem, de ízlelőbimbóink mindenképpen gazdagabbak lesznek egy élménnyel, ha elkészítünk, és jóízűen megeszünk egy tányér lencsesalátát.
Bazsalikomos, tejszínes burgonya (köret)
2012. január 17., 11:18
cikkvideo
Ha végre kitaláltuk, hogy mit főzzünk, akkor a következő probléma a köret kiválasztása szokott lenni.
Tejfölös, fokhagymás karfiolleves
2012. január 17., 10:46
cikkvideo
Mit főzzek? Tesszük fel a kérdést nap mint nap. Ha most sem érkezik jobb válasz a „nem tudom”- nál, akkor elő a lábassal, jöhet a karfiolleves.
Gombás tejszínes csirkecomb
2011. november 25., 10:47
cikk
Aki szereti a gombát, az ki ne hagyja ezt a mennyei eledelt, aki pedig nem szereti, annak is érdemes megkóstolnia, mert olyan különleges ízélményben lehet része, hogy garantáltan megszereti a gombát.
hirdetés
Nyírségi gombócleves
2011. november 24., 11:13
cikkvideo
Íme egy méltatlanul mellőzött, ám nagyon finom leves, a nyírségi gombócleves receptje.
Húsos palacsinta rántva
2011. augusztus 17., 11:12
cikkvideo
A palacsinta nem csak édesen finom, kiváló húsos főételt is készíthetünk belőle.
Gombás lasagne
2011. augusztus 13., 15:15
cikkvideo
Az ételnek komoly múltja van, még az eredetéről is vitatkoznak a britek és az olaszok.
Spagetti friss pestóval
2011. augusztus 01., 17:35
cikkvideo
A pestós spagetti a világ legfinomabb, és legegyszerűbben elkészíthető húsmentes étele.
2011. július 26., 15:42
cikkvideo
Ezt a receptet anyukámtól kaptam. Még nem próbáltam ki, de állítólag nagyon fincsi.
Tésztában sült virsli
2011. július 21., 09:16
cikkvideo
Aki szereti a szezámmagot szórhat egy kicsit a tetejére. Kínálhatunk mellé mustárt , majonézt , ketchupot , vagy esetleg salátát.
Ausztrál hamburger
2011. július 10., 18:03
cikkvideo
Az ausztrál hamburger céklával és tükörtojással. Ausztráliában olyan népszerű, hogy még a nemzetközi gyorséttermek menüjén is szerepel az aussie burger.
Rántott ponty majonézes burgonyával
2011. július 05., 12:11
cikkvideo
Egy 2 millió évvel ezelőtti leletből kiderült, hogy a vízi állatok húsának evése hozhatta létre a mai Nagy-Agytérfogatú Embert!
Rakott krumpli
2011. július 04., 14:25
cikkvideo
A rakott krumpli kiadós, könnyen elkészíthető, és viszonylag olcsó étel.
Sváb kovászos uborka
2011. július 03., 13:05
cikkvideo
Kovászos uborka kenyér helyett krumplival.
hirdetés
Zöldborsófőzelék
2011. június 30., 13:47
cikkvideo
Kevesebb mint fél óra alatt elkészítheted ezt a mennyei eledelt.
Kevert meggyespite
2011. június 29., 19:34
cikkvideo
A legislegkedvencebb sütim.Egyszerűen imádom.
Mediterrán csirkemell
2011. június 29., 14:54
cikkvideo
Egy kis csirkemell, illatos kakukkfű, néhány fűszer és kész is az ínycsiklandozó mediterrán ebéd, vagy vacsora.
Almás meggyleves
2011. június 29., 11:27
cikkvideo
Mit főzzek ma? ...hmm, nincs kedvem főzni, és egyébként is fáj a fejem, de azért adok neked ötletet.
hirdetés
arrow arrow 
Custom Search
hirdetés

hirdetés

 

 

hirdetés