hirdetés
Nyitólap » Regon » Regon hírek » A leggazdagabb három magyar közt Bige László
A leggazdagabb három magyar közt Bige László
2012. május 12., 10:38| cikkvideo
Nyomtatóbarát verzió   Hír küldése e-mailben
 
A leggazdagabb három magyar közt Bige László
Csányi Sándor lett a leggazdagabb magyar idén is, őt követi Várszegi Gábor és a Bige László.

A korábban dobogós Demján Sándor a negyedik helyre esett vissza, a becslések szerint 35 milliárdot vesztett egy év alatt.

A nyíregyházi Bige László, a Bige Holding csoport tulajdonos-elnöke a tavalyi ötödik helyről 2012-re a harmadikra küzdötte fel magát, vagyonát 110 milliárd forintra becsüli a Napi Gazdaság.

Az élbolyban egyre több az új belépő, Gattyán György, a Docler Holding vezetője például a 15. helyről ugrott az 5.-re, vagyona 33 milliárd forintról 98 milliárd forintra emelkedett - derül ki a Napi Gazdaság összeállításából.

A válság ellenére a leggazdagabb magyarok összvagyona 2012-re 2224 milliárd forintra emelkedett, ez 108 milliárd forinttal több az előző évi számításoknál. A növekedés jelentős része a top 15-nek köszönhető, az ötödik és a hatodik helyre az informatikai szektor tagjai kerültek fel.

A világ legnagyobb pornóoldalát is tulajdonló Gattyán György vagyona egy év alatt megháromszorozódott, a LogMeInt sikerre vivő Anka Márton 28 milliárddal gyarapodott - írja a propeller.hu


Bookmark and Share
Nyomtatóbarát verzió  Hír küldése e-mailben
hirdetés
Mondja el véleményét!
Nincs hozzászólás.
Ez a véleményem:
Név:

E-mail cím (mások nem látják):

Vélemény:

hirdetés
Custom Search
hirdetés

hirdetés