hirdetés
Nyitólap » Nyugszi » Cseszlovák » Animal Planet: a sellők igenis léteznek!
Animal Planet: a sellők igenis léteznek!
2012. július 07., 10:40| cikkvideo
Nyomtatóbarát verzió   Hír küldése e-mailben
 
Animal Planet: a sellők igenis léteznek!
Az amerikai tévécsatorna egy műsora szerint léteznek vízi humanoidok. Sellők, szirének, hableányok…

Az Animal Planet dokumentumfilmje olyannyira hitelesnek bizonyult, hogy még az amerikai kormány egyik szakhivatala is felkapta rá a fejét. Ugyanis azt állították a Monster Week című sorozatban, hogy egy valódi sellő maradványait találták meg. A műsor ráadásul valóságos élőlényekkel, gyilkos cápákkal, piranhákkal és emberevő aligátorokkal foglalkozott.

Az egyetlen valóságos tény azonban csak annyi volt az adásban, hogy a NOAA tudósai a Csendes-óceánban felvettek egy bizarr hangot, 1997-ben. A forrását azóta sem azonosították.

A mindeddig hitelesnek vélt tévécsatorna levédte a BeleiveInMermaids.com című weboldalt, amin azt a látszatot kelti, hogy azt lefoglalta az USA védelmi minisztériuma. Bár az érintett minisztérium szóvivője azt nyilatkozta, hogy ez átverés, mert a szólásszabadságot nem korlátozzák, azaz csak a hamisítók oldalát szokták lefoglalni.

Az amerikai Országos Óceán- és Légkörkutató Hivatal pedig arról írt, hogy az amerikai kormány egyik szakhivatala szokatlanul hosszú közleményben taglalta az Animal Planet tévécsatorna híreire felbuzdulva, hogy a sellők bizonyítottan nem léteznek.


Bookmark and Share
Nyomtatóbarát verzió  Hír küldése e-mailben
hirdetés
Mondja el véleményét!
Nincs hozzászólás.
Ez a véleményem:
Név:

E-mail cím (mások nem látják):

Vélemény:

hirdetés
Custom Search
hirdetés

hirdetés

 

 

hirdetés